Tietoa meistä:

Fennonen on Fennovoima Oy:n julkaisema ja kustantama sidosryhmälehti. Sen tarkoituksena on jakaa tietoa Hanhikivi 1 -hankkeesta ja Fennovoimasta yrityksenä. Lehti ilmestyy sekä verkkoversiona että painettuna versiona. 

Päätoimittaja: Tiina Rytky
Vastaava päätoimittaja: Maira Kettunen

Palaute: fennonen@fennovoima.fi

 

Tiina Rytky on Fennosen päätoimittaja. Lehden toimittamisen lisäksi Rytky vastaa Fennovoiman some-kanavista ja verkkosivuista. Hän kirjoittaa hankkeen talousvaikutuksista, energiasta ja ihmisistä hankkeen ympärillä.

Heidi Laikari työskentelee Pyhäjoen-toimistolla. Laikarin vastuulla on raportointi Pyhäjoen ja sen ympäryskuntien tapahtumista ja hankkeen vaikutuksista seutukunnalle. 

Anna Tainio kirjoittaa Fennoseen juttuja turvallisuudesta ja yhteiskuntavastuusta. Myös hankkeen ympäristöteemat ovat Tainion vastuulla.

Niina Merikoski kirjoittaa juttuja Fennovoimasta työnantajana. Hän haluaa innostaa jutuillaan mahdollisimman monia tutustumaan Fennovoiman avoimiin työpaikkoihin sekä kirjoittaa perinteisiä henkilöstölehtijuttuja fennovoimalaisille itselleen.

Heli Nikula kertoo hankkeen etenemisestä projektinäkökulmasta. Viranomaisyhteistyö, turvallisuus ja laatuasiat ova hänen erityisosaamistaan.

Rauli Partanen on Fennosen avustava toimittaja. Riippumaton tietokirjailija Partanen on perehtynyt energia-alaan ja energiantuotannon ja ilmastonmuutoksen välisiin riippuvuussuhteisiin. Hän kirjoittaa Fennoseen juttuja ydinvoimasta energiamuotona.

Kristiina Tuikkala on Fennosen avustava toimittaja. Tuikkala kertoo jutuissaan Pyhäjoen ja seutukunnan tapahtumista ja ihmisistä.

Fennovoima Oy

Salmisaarenaukio 1

00180 Helsinki

Puhelin 020 757 8504

Fax. 09 870 1818

fennonen@fennovoima.fi

Share to Facebook
Share to Linkedin
Share to WhatsApp