Fennolaiset

Kurkistus kulisseihin

Työmaapalvelupäällikkö Auli Hietala on Fennovoiman uuden rekrytointikampanjan ensimmäinen kasvo.

Auli Hietala valikoitui kevällä Fennovoiman uusien rekrytointimainosten yhdeksi kasvoksi. Auli kertoo kuvauspäivän olleen upea ja erilainen.

- Oli hienoa viettää päivä mainonnan ammattilaisten kanssa ja nähdä miten kuvausprosessi etenee, hän sanoo. Lopputulokseenkin hän sanoo olleensa todella tyytyväinen, vaikka muutaman sekunnin ratsastuspätkän kuvaukseen vierähtikin lähes kolme tuntia. Pyhäjoella keväällä kuvattu video on katsottavissa jutun lopussa. 

 

Päivä käynnistyi ammattimaskeeraajan käsittelyssä. 

 

Parrasvaloissa. Aulin tähdittämää rekrymainosta hyödynnetään Fennovoiman rekrytointikampanjoissa niin digikanavissa kuin printissäkin. Seuraavan kerran avoimista paikoista ilmoitetaan syyskuussa 2016.

 

Kuvausryhmä ja päivän päähenkilöt: Auli, Commander in Chief alias Kaapo ja Hugo-koira. Pyhäjoella kuvatun videon tuotannosta vastaa Uber Creative.

 

Myös Kaapon kaveri Juice tuli kaikille tutuksi. Kaapo huilaa taustalla.

Fennolaiset

Fennolaiset

Hanhikivi 1: Kohti yhteistä päämäärää

Fennovoiman kansainvälisessä tiimissä työskentelee satoja asiantuntijoita. Heitä kaikkia yhdistää sama päämäärä: ilmastoystävällisen, toimitusvarman ja vakaan sähkön tuottaminen.

Fennolaiset

Työn perässä Pyhäjoelle

Fennovoiman toiminnot ja työntekijät siirtyvät Pyhäjoelle vaiheittain Hanhikivi 1 -hankkeen edetessä. Suurin aalto ajoittuu hallintorakennuksen valmistumiseen vuonna 2021.

Fennolaiset

Myönteistä virettä

Jouni Takakarhu ja Mikko Virtanen vahvistavat Fennovoiman johtoryhmää. Nimitykset ovat osa organisaatiomuutosta.