Fennolaiset

Kurkistus kulisseihin

Työmaapalvelupäällikkö Auli Hietala on Fennovoiman uuden rekrytointikampanjan ensimmäinen kasvo.

Auli Hietala valikoitui kevällä Fennovoiman uusien rekrytointimainosten yhdeksi kasvoksi. Auli kertoo kuvauspäivän olleen upea ja erilainen.

- Oli hienoa viettää päivä mainonnan ammattilaisten kanssa ja nähdä miten kuvausprosessi etenee, hän sanoo. Lopputulokseenkin hän sanoo olleensa todella tyytyväinen, vaikka muutaman sekunnin ratsastuspätkän kuvaukseen vierähtikin lähes kolme tuntia. Pyhäjoella keväällä kuvattu video on katsottavissa jutun lopussa. 

 

Päivä käynnistyi ammattimaskeeraajan käsittelyssä. 

 

Parrasvaloissa. Aulin tähdittämää rekrymainosta hyödynnetään Fennovoiman rekrytointikampanjoissa niin digikanavissa kuin printissäkin. Seuraavan kerran avoimista paikoista ilmoitetaan syyskuussa 2016.

 

Kuvausryhmä ja päivän päähenkilöt: Auli, Commander in Chief alias Kaapo ja Hugo-koira. Pyhäjoella kuvatun videon tuotannosta vastaa Uber Creative.

 

Myös Kaapon kaveri Juice tuli kaikille tutuksi. Kaapo huilaa taustalla.

Fennolaiset

Fennolaiset

Myönteistä virettä

Jouni Takakarhu ja Mikko Virtanen vahvistavat Fennovoiman johtoryhmää. Nimitykset ovat osa organisaatiomuutosta.

Fennolaiset

Minna Forsström jatkaa eteenpäin

Fennovoiman projektijohtaja Minna Forsström jatkaa uusien projektien pariin. Forsström jättää yhtiön luottavaisin mielin. Tulevaisuuden suunnitelmistaan hän ei vielä halua kertoa.

Fennolaiset

Monikulttuurinen megaprojekti

Fennovoiman kehityspäällikkö Petter Härkönen on työssään energiaa tarvitsevan Suomen ja ympäristön asialla.

Fennolaiset

Minun paikkani: Paavola

Kunnat ja kaupungit valmistautuvat fennovoimalaisten muuttoon. Videosarjamme kuvaa, millaista työntekijöiden arki on Pyhäjoella ja sen lähiseudulla.