Fennolaiset

Fennovoiman ja Rosatomin välinen laitostoimitussopimus allekirjoitettiin
vuoden 2013 lopussa. Istumassa eturivissä vasemmalta lukien: Minna Forsström, projektijohtaja, Fennovoima; Anastasia Zoteeva, varapääjohtaja, Rusatom Overseas; Kristiina Leppänen, lakiasiainjohtaja, Fennovoima; Irina Prohorova, neuvonantaja, Rusatom Overseas.

Minna Forsström jatkaa eteenpäin

Fennovoiman projektijohtaja Minna Forsström jatkaa uusien projektien pariin. Forsström jättää yhtiön luottavaisin mielin. Tulevaisuuden suunnitelmistaan hän ei vielä halua kertoa.

- Tällaisen kansainvälisen ja miljardiluokan hankkeen johtaminen on ollut antoisaa ja erittäin opettavaista. Toivon hankkeelle ja siinä työskenteleville ihmisille kaikkea hyvää ja paljon menestystä. Erityisen lämpimät terveiset haluan lähettää kaikille ihmisille Pyhäjoella, Forsström sanoo.

Minna Forsström liittyi hankkeeseen alun perin kotimaisen omistajayhtiö Voimaosakeyhtiö SF:n kautta. Hänen vastuullaan oli neuvotella laitostoimitussopimus venäläisen Rosatomin kanssa. Sopimus allekirjoitettiin joulukuussa 2013. Sen myötä hän siirtyi johtamaan Hanhikivi 1 -projektia Fennovoiman palkkalistoille.

- Vuosien varrella olemme rekrytoineet satoja ihmisiä, rakentaneet satojen yritysten toimitusketjua ja tehneet Fennovoimasta sen yhtiön, joka se tänään on, hän jatkaa. 

Tulevaisuuden suunnitelmistaan Forsström ei vielä halua kertoa.

- Seuraavaksi huilaan hetken ja vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Sitten on uuden projektin vuoro.
 

Fennolaiset

Fennolaiset

Kolmen kodin diplomi-insinööri

Harvalla suomalaisella on koti kolmella paikkakunnalla. Mielenkiintoinen työ ja ainutlaatuinen hanke kiehtovat Tiina Partasta, ja eri asuinpaikoista on hyötyä niin töiden kuin koko perheen vapaa-ajan järjestelyissä.

Fennolaiset

Ristikon ratkaisu

Fennosen numeron 2/2019 lopussa julkaistiin ristikko. Täältä löydät ristikon ratkaisun.

Fennolaiset

Hanhikivi 1: Kohti yhteistä päämäärää

Fennovoiman kansainvälisessä tiimissä työskentelee satoja asiantuntijoita. Heitä kaikkia yhdistää sama päämäärä: ilmastoystävällisen, toimitusvarman ja vakaan sähkön tuottaminen.

Fennolaiset

Työn perässä Pyhäjoelle

Fennovoiman toiminnot ja työntekijät siirtyvät Pyhäjoelle vaiheittain Hanhikivi 1 -hankkeen edetessä. Suurin aalto ajoittuu hallintorakennuksen valmistumiseen vuonna 2021.