Fennolaiset

Energiaa Suomelle -kampanjassa kerrotaan, miksi maahamme tarvitaan uutta sähköntuotantoa. Noin viidennes kuluttamastamme sähköstä tuodaan vuosittain ulkomailta, vaikka olisi järkevämpää tuottaa se itse.

Suomi tarvitsee uutta energiaa

Fennovoima kampanjoi ydinvoiman ja uuden energian puolesta.

– Haluamme kertoa suomalaisille, miksi Fennovoimaa tarvitaan. Hanhikivi 1 -hankkeen taustalla vaikuttavat energiantarpeeseen, ilmastoon ja kansantalouteen nojaavat syyt, Fennovoiman viestintäjohtaja Maira Kettunen kertoo.

Mainosfilmien sarjassa Fennovoiman omat työntekijät kertovat, miten Hanhikivi 1 –hanke hyödyttää koko Suomea. Mainokset ohjaavat tutustumaan kampanjasivustoon energiaasuomelle.fi.

Hanhikivi 1 –ydinvoimalaitos rakennetaan Pyhäjoen kuntaan Pohjois-Pohjanmaalle ja se on Suomen suurin yksityinen investointi. Valmistelevia töitä tehdään jo Pyhäjoen työmaalla ja itse voimalan suunnittelutyö on käynnissä. Valmistuttuaan Hanhikivi 1 tuottaa ilmastoystävällistä sähköä vähintään 60 vuoden ajan.

 

Fennolaiset

Fennolaiset

Myönteistä virettä

Jouni Takakarhu ja Mikko Virtanen vahvistavat Fennovoiman johtoryhmää. Nimitykset ovat osa organisaatiomuutosta.

Fennolaiset

Minna Forsström jatkaa eteenpäin

Fennovoiman projektijohtaja Minna Forsström jatkaa uusien projektien pariin. Forsström jättää yhtiön luottavaisin mielin. Tulevaisuuden suunnitelmistaan hän ei vielä halua kertoa.

Fennolaiset

Monikulttuurinen megaprojekti

Fennovoiman kehityspäällikkö Petter Härkönen on työssään energiaa tarvitsevan Suomen ja ympäristön asialla.

Fennolaiset

Minun paikkani: Paavola

Kunnat ja kaupungit valmistautuvat fennovoimalaisten muuttoon. Videosarjamme kuvaa, millaista työntekijöiden arki on Pyhäjoella ja sen lähiseudulla.