Fennolaiset

Energiaa Suomelle -kampanjassa kerrotaan, miksi maahamme tarvitaan uutta sähköntuotantoa. Noin viidennes kuluttamastamme sähköstä tuodaan vuosittain ulkomailta, vaikka olisi järkevämpää tuottaa se itse.

Suomi tarvitsee uutta energiaa

Fennovoima kampanjoi ydinvoiman ja uuden energian puolesta.

– Haluamme kertoa suomalaisille, miksi Fennovoimaa tarvitaan. Hanhikivi 1 -hankkeen taustalla vaikuttavat energiantarpeeseen, ilmastoon ja kansantalouteen nojaavat syyt, Fennovoiman viestintäjohtaja Maira Kettunen kertoo.

Mainosfilmien sarjassa Fennovoiman omat työntekijät kertovat, miten Hanhikivi 1 –hanke hyödyttää koko Suomea. Mainokset ohjaavat tutustumaan kampanjasivustoon energiaasuomelle.fi.

Hanhikivi 1 –ydinvoimalaitos rakennetaan Pyhäjoen kuntaan Pohjois-Pohjanmaalle ja se on Suomen suurin yksityinen investointi. Valmistelevia töitä tehdään jo Pyhäjoen työmaalla ja itse voimalan suunnittelutyö on käynnissä. Valmistuttuaan Hanhikivi 1 tuottaa ilmastoystävällistä sähköä vähintään 60 vuoden ajan.

 

Fennolaiset

Fennolaiset

Ristikon ratkaisu 1/2020

Fennosen numeron 1/2020 lopussa julkaistiin ristikko. Täältä löydät ristikon ratkaisun.

Fennolaiset

Minun paikkani: Pyhäjoki

​​​​​​​Kunnat ja kaupungit valmistautuvat fennovoimalaisten muuttoon. Videosarjamme kuvaa, millaista Fennovoiman työntekijöiden arki on Hanhikivi 1 -työmaalla, Pyhäjoella ja lähiseudulla.

Fennolaiset

Korkeakouluharjoittelu poiki työpaikan Fennovoimalta

Fennovoima tarjoaa kiinnostavia työmahdollisuuksia korkeakouluopiskelijoille ja uraansa aloitteleville työnhakijoille. Tommi Kujalalle ja Jesse Hakalalle kesä- ja diplomityöpaikka viitoitti tien vakituisiin töihin ydinvoima-alalle.